Крими

Полицейският бюлетин на 27 август, 2021г.

  27.08.2021 12:42             
Полицейският бюлетин на 27 август, 2021г.

Служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик разследват случай на незаконно депониране на отпадъци. Вчера по време на специализирана полицейска операция екипи от сектора са установили разтоварване на отпадъци от земна маса и скални късове на нерегламентирано сметище в района на беловското село Сестримо. Полицейските служители на засекли три камиона, собственост на частна фирма, които депонирали отпадъците в района на поземлен имот. На местопроизшествието е извършен оглед от полицейски служители. Изясняват се от кога се извършва незаконната дейност и какъв е обема на изхвърлената скална и почвена маса. По случая е образувано досъдебно производство, като дейностите по разследване продължават.

 

Малолетно момиче е пострадало при пътен инцидент. Сигнал за случилото се бил подаден вчера, а катастрофата станала в района на 56-ти километър от АМ „Тракия“. 49-годишен мъж от софийското село Говедарци пътувал в платното по посока за София. Той загубил управлението над „Шкода“-та си и колата се блъснала в предпазната мантинела. В резултат на удара е пострадала 9-годишната дъщеря на шофьора. Детето е транспортирано в болница с фрактура на рамото, без опасност за живота. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември, води се досъдебно производство. 

 

Тийнейджърка извършила кражба е установена от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. В сряда вечерта неизвестен проникнал в къща, собственост на 60-гдишен жител на пазарджишкото село Синитово. От там била извършена кражба на мобилен телефон. След получаване на сигнал за случилото се екип от криминалисти провел разследване. Оказало се, че автор на посегателството е 15-годишно момиче от същото село. То предало доброволно откраднатия телефон на полицейските служители. По случая се води преписка, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.  

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички