Крими

Полицейският бюлетин на 26 август, 2021г.

  26.08.2021 11:23             
Полицейският бюлетин на 26 август, 2021г.

Служители от полицейски участък-Изток в Пазарджик задържаха извършител на кражба. Вчера рано сутринта неизвестен отмъкнал мобилен телефон от казино, намиращо се на територията обслужвана от участъка. На място незабавно пристигнали полицейски служители, които извършили оглед и предприели незабавни действия по разследване. Не след дълго те установили, че автор на посегателството спрямо смартфона е 44-годишен жител на квартала. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик, а спрямо него се води досъдебно производство.

 

Мотоциклетист е пострадал при инцидент вчера на пътя между Пазарджик и Панагюрище. Сигнал за случилото се бил получен снощи в РУ-Пазаразджик. Незабавно към мястото бил насочен автопатрул на полицейското управление в областния град и линейка на ЦСМП-Пазарджик. Пристигайки униформените установили, че 80-годишен водач на лек автомобил „Опел“ от село Сбор внезапно излязъл от черен път на шосето. Там последвал удар в мотоциклет „Хонда“, управляван от 37-годишен мъж от Панагюрище. В резултат на сблъсъка мотоциклетистът е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на ръка и крак, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. 

 

Пореден водач управлявал автомобила си под въздействие на наркотици е засечен и задържан от полицейски служители. Тази нощ на една от улиците в Пазарджик служители от сектор „Пътна полиция“ предприели проверка на лек автомобил „БМВ“. Водачът му 19-годишен тийнейджър от Пазарджик бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Той е задържан, а спрямо него се води бързо производство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички