Крими

Полицейският бюлетин на 20 август 2021г.

  20.08.2021 13:42             
Полицейският бюлетин на 20 август 2021г.

Множество стоки носещи логото на известни търговски марки са иззети вчера при акция проведена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР и Районното управление в Пазарджик. Полицейските служители извършили проверки в района на централния градски пазар в областния град. На три от масите на пазара органите на реда открили предлагани стоки носещи логото на известни търговски марки. Оказало се, че двама мъже на 63 и 58г., както и една жена на 40 години, всичките от Пазарджик извършват търговия с тях без да имат съгласието на притежателя на изключителното право на тези марки. Иззети са общо 277 броя ризи, тениски, анцузи и къси панталони. Спрямо тримата им притежатели са образувани досъдебни производства. Проверките продължават на територията на цялата област.  

 

Двама са установени, като извършители на домови кражби. Преди месец в полицейското управление в Пещера бил получен сигнал от 56-годишна жена. Тя съобщила, че апаш е проникнал в къщата на възрастния и баща, намираща се в брациговското село Бяга. От там била извършена кражба на сумата от 300 лева. В резултат на предприетото разследване от служители на участъка в Брацигово била установена самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 31-годишна жена от същото село. Откраднатата сума е предадена доброволно от нея на полицейските служители. В сряда следобед 76-годишна жителка на септемврийското село Карабунар се оплакала от извършена кражба. Неизвестен проникнал пред незатворена врата на къщата и, след което отмъкнал 90 лева от портмонето на жертвата. Благодарение на бързите действия на служителите от РУ-Септември бил задържан 31-годишен мъж от село Карабунар. И по двата случая се водят досъдебни производства. 

 

Служители на РУ-Панагюрище задържаха двама за притежаване на наркотици. Снощи служители от група „Криминална полиция“ осъществили засилени проверки в различни райони на средногорския град. Така в близост до местна бензиностанция и до автогарата те засекли двама мъже от Панагюрище, съответно на 35 и 42 години. Последвали проверки, при които се установило, че първият носи едно, а другия седем топчета с неправилна форма. След направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а двамата са задържани в ареста. Спрямо тях са образувани досъдебни производства.  


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички