ИНФО КОВИД-19 Пазарджик

Провокативни билбордове популяризират ваксинирането в Пазарджик

  05.08.2021 09:26             
Провокативни билбордове популяризират ваксинирането в Пазарджик

Провокативни билбордове популяризират ваксинирането в Пазарджик. Слоганът е „Аз се ваксинирах, направи го и ти!“ и може да се види например на рекламния LED-панел срещу административната сграда на Община Пазарджик и хотел "Тракия". Оказва се, че той е част от кампания на Фондация "Арт Ангел", в която е замесена и книгата "Ако срещнеш Буда, убий го" на основателя на фондацията Илиян Кузманов. На "бойното поле" на електронния панел обаче името "Буда" е заменено с това на опасния коронавирус...

"Популяризирането е по забавен и увлекателен начин. Смятаме, че като отговорни граждани трябва да се ваксинираме. А през септември, преди очакваната четвърта вълна, фондацията смята да разшири кампанията си в цялата община", коментират оттам. "Ваксинацията срещу Ковид започна през 2021г в ЕС, като в различните страни в момента варира между 80% до 30%, в България ситуацията е повече от критична с 18%, получили една доза в края на юли. В цяла Западна Европа се обръща изключително влияние на възрастните хора, докато у нас политическата криза е отнела цялото обществено внимание."

Основателят на "Арт Ангел" призовава: „Покажете своята съпричастност, ваксинирайте се! Целият свят е изправен пред неимоверно предизвикателство, невиждано от Втората световна война, нека да бъдем хора и заедно, един до друг, да се справим с него. Всеки един от нас, може да допринесе в този тежък момент, в който човешкия живот е най- важното. Антиваксърите определено са политическо говорене, целящо да събере повече гласове и хора около дадена политическа партия или движение, но не е хуманно и цивилизовано да събираме гласове на гърба на една ужасна трагедия! Да забравим политиканстването - има много по важни неща, това са здравето и живота на всеки един от нас!“.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички