Крими

Полицейският бюлетин на 28 юли 2021 г.

  28.07.2021 12:56             
Полицейският бюлетин на 28 юли 2021 г.

Извършител на кражба е установен и задържан от служители на РУ-Септември. Вчера в полицейското управление в Септември се получил сигнал от 39-годишен жител на село Голямо Белово. Той съобщил, че преди време апаши са извършили кражба на парични средства, които той е събирал за изграждане на място за отдих около река Яденица. Мъжът установил липсата на близо 1000 лева. С работата по случая се заели служителите от полицейското управление в Септември. Те установили, че автор на посегателството е 23-годошен жител на велинградското село Абланица. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води преписка.  

 

Хероин е открит у шофьор при проверка от служители на участъка в Брацигово и криминалисти от РУ-Пещера. Вчера следобед на кръстовището между Брацигово и село Бяга полицаите спрели за проверка „Фолксваген“, управляван от 74-годишен мъж от Пещера, а до него пътувал 29-годишен негов съгражданин. По време на проверката у по-младия било открито полиетиленово топче с кафяво прахообразно вещество. Последвал полеви наркотесет който реагирал положително на хероин с общо тегло 4.8 грама. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан в ареста. По случая е образувано бързо производство.

 

Млад мъж предложил подкуп на пазарджишки полицаи е задържан в ареста. Случката се разиграла снощи около 23.30ч. на една от улиците в пазарджишкия квартал „Изток“. Полицейски автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл водач да дрифтира по улицата с лек автомобил „Ягуар“. Последвало спиране и проверка, при която униформените открили нарушения. 19-годишният жител на квартала осъзнал случващото се и решил да действа. За да не му бъде съставен акт той подхвърлил в патрулния автомобил две банкноти с номинал от 20 паунда, две банкноти с номинал от 10 лева и една от 5 лева. Така освен с акт той се сдобил и с бързо производство за предлагане на подкуп на полицейски служители. Банкнотите са иззети, а водачът е задържан в ареста за срок от 24 часа.      

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРОДАВАМ ТРАБАНТ 601, В ДВИЖЕНИЕ, ГАРАЖЕН. 0897 637 010.

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ, 0888 616 438.

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272
Всички