Други Пазарджик

Трагедия! Нелепо загина съдия Стела Михайлова

  10.07.2021 11:52             
Трагедия! Нелепо загина съдия Стела Михайлова

ПАЗАРДЖИК. Нелепо си отиде съдия Стела Михайлова, съобщиха за „Знаме“ нейни близки. Тя е паднала от терасата на дома си в областния град преди часове, а падането от блока е било фатално.Новината попари не само съдии, прокурори, адвокати и други бивши и настоящи служители на юридическото поприще, но и много хора, които познаваха съдия Михайлова като човек и професионалист. 

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство към неизвестен извършител, каквато е рутинната процедура. Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, коментират запознати с разследването.

Това е втори магистрат от Районния съд в Пазарджик, който без време се прощава с живота. През декември 2019-а почина и съдия Майа Попова.

Съдия Стела Михайлова правораздава в Районния съд от дълги години и бе в разцвета на силите си - ненавършила даже 50 години. Тя се доказа като безупречен професионалист и в наказателната колегия, чийто член бе, и в гражданската колегия. През 2018-а съдия Михайлова бе отличена като един от съдиите с най-добри показатели за разглеждане на актовете, потвърдени от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017-а година. Стела Михайлова е сред отличниците и за 2020-а година - при нея са постъпили 400 дела, а тя е приключила 420 дела, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с ранг "Съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд".

„Знаме“ изказва своите съболезнования на близките на съдия Стела Михайлова.

Мир на паметта й!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички