Четвъртък, 16 Сеп 2021
 
Крими

Полицейският бюлетин на 17 юни 2021 г.

  17.06.2021 12:37             
Полицейският бюлетин на 17 юни 2021 г.

Извършител на кражба от микробус е установен от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. В последния ден на месец май в полицейското управление на областния град била депозирана жалба от 48-годишен жител на село Драгор. Той информирал органите на реда, че апаш е задигнал златен пръстен от неговия микробус „Фолксваген“ паркиран на улица в селото. В резултат на извършените действия по разследване местните криминалисти установили, че автор на посегателството е 38-годишен мъж от същото село. Той не е задържан поради здравословни причини, а спрямо него се води досъдебно производство.

Акцизна стока без бандерол са иззели криминалисти от РУ-Септември. Полицаите извършили проверка на 63-годишен жител на беловското село Мененкьово. Така по време на полицейските действия у него била открита полиетиленова чанта пълна със сух нарязан тютюн без бандерол. Иззети са близо 3.4 килограма тютюн, а по случая е образувана преписка , която е изпратена в Районната прокуратура в Пазарджик.

Три бързи производства се водят спрямо шофьори нарушили закона. Вчера на улица в Пазарджик служители от сектор „Пътна полиция“ извършили проверка на лек автомобил „Мерцедес“. 20-годишният водач от областния град бил тестван с дрегер, като уредът отчел 2.55 промила. Снощи същата съдба сполетяла и 33-годишен жител на септемврийското село Карабунар. Той бил спипан да шофира неправоспособен и под въздействие на 1.65 промила концентрация на алкохол. Униформени във Велинград пък установили, че 31-годишен мъж от курортния град шофира „Ауди“-то си по улиците в срока на наложено му наказание - лишаване от право да управлява МПС.   

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички