Крими

Полицейският бюлетин на 15 юни 2021 г.

  15.06.2021 12:09             
Полицейският бюлетин на 15 юни 2021 г.

Криминално проявен извършил кражби от автомивка е задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Преди три дни апаш разбил монетник на кафе-машина намираща се в района на автомивка в пазарджишкото село Мало Конаре. Не били пощадени и монетните устройства за автомивката на самообслужване. Извършена е кражба на близо 600 лева на монети, нанесени са щети по оборудването на обекта. В резултат на проведеното разследване криминалисти от РУ-Пазарджик стигнали бързо до самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 20-годишен жител на същото село. Той е криминално проявен и осъждан за други подобни престъпни посегателства. Спрямо него е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Непълнолетен пазарджиклия предложил подкуп на полицейски служители е задържан снощи. Случката се разиграла снощи около 22.15ч. на една от централните улици в областния град. Автопатрул при РУ-Пазарджик спрял за проверка лек автомобил „Сеат“ с водач 17-годишен тийнейнджър. Униформените предприели действия за констатиране на нарушението и съставяне на акт. За да не бъде санкциониран обаче непълнолетният излязъл от автомобила и подхвърлил пред предната гума на служебния автомобил банкнота с номинал от 50 лева. Той е задържан незабавно за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед, банкнотата е иззета, а по случая е образувано бързо производство.      

Септемврийски криминалисти иззеха незаконно притежавана ловна пушка. Вчера екипи на група „Криминална полиция“ при РУ-Септември извършили проверка в къщата на 61-годишен жител на село Ветрен дол. По време на полицейските действия в дървена ракла била открита гладкоцевна пушка 16-ти калибър с неустановени марка и номер. Оръжието била незаконно притежавано от стопанина на къщата. Пушката е иззета, а спрямо притежателя и е образувано бързо производство.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик           


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички