Четвъртък, 09 Сеп 2021
 
Регионът

За 5-та годишнина на „Уни Хоспитал“ картини на д-р Бадаланов във фоайето, д-р Панайотов свири на китара

  11.06.2021 13:55             
За 5-та годишнина на „Уни Хоспитал“ картини на д-р Бадаланов във фоайето, д-р Панайотов свири на китара

ПАНАГЮРИЩЕ. Екипът на лечебното заведение получи специално поздравление от управителя д-р Красимира Чачова-Ранчева, която припомни, че на днешния ден през 2016 година се сбъдна една от мечтите на хората от региона – да имат нова модерна болница. „Пожелавам от сърце на всички колеги да продължим заедно да даваме най-доброто от себе си, да преминаваме успешно всички предизвикателства, както досега!“ приветства целия персонал на лечебното заведение д-р Чачова. Изложба във фоайето на болницата с картини  д-р Станислав Бадаланов и акустични изпълнения на китара на д-р Иван Панайотов – и двамата лекари в Спешно отделение, са само част от програмата за празника.

За 5 години в лечебното заведение са лекувани 80 000 пациенти, а извършените операции са над 12 000. „Уни Хоспитал“ уверено се превърна в едно от водещите лечебни заведения в страната и първи избор за пациентите.

Основна цел за екипа на болницата е да предложи най-пълноценна и комплексна грижа за здравето на пациентите – от доказани специалисти, прилагащи най-иновативни методи на лечение с помощта на медицинска техника и апаратура от последно поколение, следвайки мисията на лечебното заведение – Всичко за здравето под един покрив.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички