Четвъртък, 10 Мар 2022
 
Регионът

Детски празник „Усмихни се с мен” на 1 юни в Панагюрище

  31.05.2021 16:14             
Детски празник „Усмихни се с мен” на 1 юни в Панагюрище

На 1 юни, от 17:00 часа, на площад „20-ти април“ ще се проведе детски празник под наслов „Усмихни се с мен“, организиран от Община Панагюрище с желанието за радостни преживявания за децата на общината.

Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи – въртележки, батути, надуваеми замъци, балони, вкусотии.

Веселите клоуни Аско, Заско и Жанка Калпазанка ще забавляват малчуганите с песни, танци, конкурси, забавни игри.

Магичесокото шоу на Марс Марсияно ще представи на панагюрските деца най-новото в света на фокусите, триковете и много други вълшебства.

Атрактивните артисти на кокили – Гигантски тропически бели пеперуди и Смехоран Щъркелан ще забавляват всички.

Детски работилници с различни занимания, с любезното участие на „Арахна-Арт-М“, „Захарната работилничка Марая“, „Керамика Евтихия“, Центъра за подкрепа за личностно развитие, Нистор Хаинов, Пепа Машева, Петя Настева, ще бъдат обособени в цветни шатри на площада – рисунка на лице, рисуване върху керамични фигурки, оцветяване на книжки, забавна сладкарничка, рисуване с къна и други.

Водещ на празничната програма ще бъде Жоро Низамов – режисьор, актьор-комик и певец, познат от „Маскирания певец“ и „Като две капки вода“. За да е слънчево настроението и веселието да не стихва, децата ще се забавляват и с празнична дискотека с кака Мими.

Организаторът – Община Панагюрище, обещава много забавления и изненади, като моли за споделена отговорност родителите на всички деца за спазване на противоепидемичните мерки и личен избор за включване в различните дейности на празника.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички