Регионът

Офроудърите помагат на свой колега с такси от Четвъртия офроуд събор

  28.05.2021 06:58             
Офроудърите помагат на свой колега с такси от Четвъртия офроуд събор

ВЕЛИНГРАД. Организаторите на традиционния офроуд събор „Велинград 4х4 и приятели” ще дарят събраните такси от участниците в неделните състезания за благотворителност.

Съборът, който е подкрепян от общинската администрация, започва този петък с изложение на атрактивни автомобили и прототипи в центъра на курорта.

С всяка изминала година момчетата от местния клуб „Офроуд клуб 4х4 Велинград” добавят нови инициативи в програмата на събора. В четвъртото издание ще заложат на благотворителността. Въвежда се символична такса за участие в стартовете по затворените трасета в петте класа в неделя, която ще бъде дарена. Стана ясно, че преди време техен приятел от офроуд клуба в Смолян е пострадал и се нуждае от операция. Средствата ще бъдат за него, както и сумите, които бъдат събрани в кутията за благотворителност от хората, които няма да участват в надпреварата.

Състезанието по затворените трасета в местността Гергевана ще протече в добре познатите класове „Прототип”, „Хард”, „Софт”, „Дами”, „АТВ” и „Крос”, а атрактивното каране и адреналинът са гарантирани.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички