Крими

Задържан е полицейски шеф, бивш криминалист в Пазарджик

  19.05.2021 11:28             
Задържан е полицейски шеф, бивш криминалист в Пазарджик

ПЛОВДИВ. Арестуван е шефът на трето районно в Пловдив, съобщиха агенции под тепетата. Самуил Хаджиев е бил криминалист в Пазарджик. Той за кратко време се издига от патрулен полицай сержант в Четвърто районно, през инспектор в Пазарджик, началник на райнното в Раковски до началник на Трето районно, предаде Plovdiv24.bg.

Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 г. е добил бакалавърска степен по специалност "Защита на националната сигурност“ във Варненски свободен университет. В системата на МВР започва работа през 2011 г. като полицай в РДГП "Елхово“. От 2013 г. заема същата длъжност, а впоследствие става и старши полицай, в сектор "Охрана на обществения ред“ в Четвърто РУ – Пловдив. В периода 2014-2015 г. е младши разузнавач в сектор "Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел "Криминална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик. От 21 август 2019 г. е полицейски инспектор в сектор "Охранителна полиция“ на Шесто РУ – Пловдив. След това застава начело на РУ Раковски. От края на февруари 2020 г. поема ръководството на Трето районно управление със заповед на министъра на вътрешните работи, когато бе представен на личния състав от бившия директор на ОД МВР-Пазарджик и РУ-Велинград Йордан Рогачев.

За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в МВР е награждаван многократно. Заедно с него е задържан и друг служител на полицията.

Колеги на Хаджиев от пазарджишката дирекция споделят, че той си е вършил професионално служебните задължения в нашата ОД МВР.

Към Пловдив пътува министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който заедно директора на дирекция „Вътрешна сигурност“ ст. комисар Стефчо Банков ще направят кратки изявления.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0988 739 272

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.
Всички