Пазарджик

Пожар в кооперация в центъра на града, мъж пострада (обновена)

  09.05.2021 19:53             
Пожар в кооперация в центъра на града, мъж пострада (обновена)

ПАЗАРДЖИК. Пожар лумна в жилищна кооперация в центъра на областния град. Огънят вече е овладян и се извършват допълнителни гасителни действия - пострадали няма. На мястото на ул. "Йодан Ненов" е и директорът на Пожарната дирекция комисар Ангел Ангелов.

Пожарът е възникнал на последния пети етаж. Незабавно са били насочени дежурната смяна огнеборци от районната служба в Пазарджик с три противопожарни автомобила и една автомеханична стълба, както и три патрулни автомобила на Районното управление на полицията.

Собственикът на жилището е изведен от негови съседи, които са реагирали много бързо. Той е транспортиран в МБАЛ-Пазарджик за преглед. Там е установено, че е с изгаряния по тялото от втора и трета степен. Впоследствие е откаран в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив

При пожара е унищожена 30 кв.м покривна конструкция, катто и имуществото на домакинството - мебели, компютърна, бяла и черна техника, мебели, десет врати, пет прозореца. Тепърва ще с изясняват причините за пожара – най-вероятно е техническа неизправност на електроуред или късо съединение в електроинсталацията на жилището.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички