Спорт

Хебър направи равен с Миньор, Митов недоволен от сгъстения цикъл

  07.05.2021 16:17             
Хебър направи равен с Миньор, Митов недоволен от сгъстения цикъл

ПЕРНИК. Хебър направи хикс – 2:2, при гостуването си на Миньор в мач от 31-и кръг на Втора лига. След това равенство тимът от Пазарджик, който можеше да е трети, заема петото място с актив от 45 точки, а Миньор е седми с 36. За „жълто-черните“ откри Божидар Васев с попадение в 10-та минута, след като бе изведен зад защитата на Хебър и с елегантен удар направи безпомощен Любенов. Тодор Чаворски върна равенството в 13-та минута с гол от дузпа. Евгени Игнатов изведе хебърци с едни гърди напред с гол в 49-та минута – той бе изведен на отлична стрелкова позиция и не сбърка, а 10 минути преди края на двубоя Васев възстанови равенството 2:2 с отлично изпълнение на пряк свободен удар.

И двата отбора имаха своите пропуснати шансове, като цяло мачът бе двуостър и хебърци трябва да съжаляват повече за изпуснатите две точки.

Треньорът на Хебър Пазарджик Николай Митов коментира равенството след мача:

"Можеше да затворим мача при 2:1, не го затворихме, не ми се говори за този гол, топката мина над вратаря. За втори път имаме 3 мача за 8 дни. Можеше и при 2:2 да вкараме, и те имаха, и ние имахме. Доволен съм от раздаването на момчетата, ние пътуваме - играем, нормално е да има болежки. Играем мач за мач", каза Митов без да прикрива нотките на негодувание от сгъстения цикъл.

Миньор: Леонтиев, Андреас Васев, Славчев, Купенов, Садула, Божидар Васев, Веселин Васев, Слишков, Будинов, Вълчанов, Христов.

Хебър: Любенов, Дичев, Ташолов, Хаджиев, Тонев, Каракашев, Янков, Игнатов, Хамдиев, Чаворски, Петков.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички