Регионът

Благотворителни инициативи на малки и големи в навечерието на Великден

  30.04.2021 14:42             
Благотворителни инициативи на малки и големи в навечерието на Великден

ПАНАГЮРИЩЕ. Родителите на децата от детска градина „Пролет“ се включиха в благотворителната инициатива „Доброто, което правим заедно за другите”. С желанието да дарят радост, внимание и топлота те изработиха собственоръчно домашни Великденски храни за децата и младежите в дневен център за деца и младежи с увреждания „Дъга“ и дневен център за деца и младежи „Закрила“ в Панагюрище. Поднесоха ги заедно с екипа на детска градина „Пролет“.

Много учители, ученици от основно училище „Двайсти април“ и техните родители организираха Великденски благотворителен базар. Събраната сума от 304 лева ще бъде предоставена на Български червен кръст за подпомагане на деца в неравностойно положение от община Панагюрище. В навечерието на най-големия християнски празник Априлци за пореден път доказаха, че носят в сърцата си щедрост и доброта.

Екипът и учениците на Основно училище „Проф. Марин Дринов“ продължават да подкрепят благотворителната инициатива „Капачки за бъдеще“.

Стартира и благотворителният Великденски базар, организиран от Лео клуб – Панагюрище. Събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на абитуриент.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.
Всички