Четвъртък, 29 Юли 2021
 
Пазарджик

43-годишна жена загина при пожар в жилищна кооперация

  29.04.2021 09:40             
43-годишна жена загина при пожар в жилищна кооперация

ПАЗАРДЖИК. Тази нощ 43-годишна собственичка на апартамент е загинала при пожар в жилищна кооперация.

Огнеборци от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“получили сигнал за разразилия се огън рано тази сутрин около 04.45ч. Незабавно към мястото за изпратени дежурните екипи на РСПБЗН-Пазарджик, линейка на „Спешна помощ“ и автопатрул на РУ-Пазарджик. Пристигайки на мястото огнеборците установили, че гори апартамент намиращ се на третия етаж от жилищна кооперация, като огън и дим били обхванали и намиращият се над него апартамент. Започнало незабавно пожарогасене и евакуация на всички хора от този вход на сградата. На мястото били позиционирани 13 огнеборци с четири противопожарни автомобила и автомеханична стълба. Пожарът бил локализиран, а по-късно и потушен напълно.

Екип на „Спешна помощ“ е транспортирал мъж на 21 години и 56-годишна жена за преглед в МБАЛ-Пазарджик със съмнения за обгазяване. Малко по-късно те са освободени от лечебното заведение. В едно от помещенията на апартамент намиращ се над този, в който е възникнал пожара е открито тялото на неговата 43-годишна обитателка. Въпреки опитите на медиците на място да я реанимират тя е починала.

На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик съвместно с представители на пожарната. Процесуалните действия и изясняването на причините довели до пожара се извършват под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик, уточняват от полицейската дирекция.

(Зн).


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.
Всички