Спорт

Хебър загуби от Нафтата в края на мача (обновена)

  24.04.2021 18:57             
Хебър загуби от Нафтата в края на мача (обновена)

БУРГАС. В мач от 29 кръг на Втора лига на стадиона в квартал "Лазур" футболистите на Хебър загубиха от застрашения от изпадане Нефтохимик,  „Зелените“ от Пазарджик поведоха още на прага на двубоя – във 2-а минута с гол на Евгени Игнатов-Бамзе. Две минути преди края на редовното време на първата част  Мохамед  Брахими изравни. а в 87-ата минута на срещата Уилсон донесе трите точки на бургазлии, след като направи безпомощен Александър Любенов. 

„Шейховете“ пуснаха безплатен вход за двубоя. Те продължават да са на предпоследното 15-то място в зоната на изпадащите от професионалистите, но с 20 точки и шансовете им за отлепване оттам са напълно реални. Хебърци са пети в подреждането.

Вчера Пирин (Благоевград) се завърна във футболния елит на България, побеждавайки Литекс в Ловеч, което направи тима на Уорън Фийни безспорен за едно от първите две места. Локомотив (Сф) е втори с 52, засега на втората позиция, даваща директна промоция. Освен с мача в Бургас, днес кръгът от втория ешелон продължи с други три срещи. Спортист Своге победи като домакин с 3:1 Септември Симитли и се изкачи на третата позиция в класирането с 47 точки, В дербито на застрашените от изпадане Локомотив ГО се даде у дома с 0:1 на габровския Янтра и продължава да е силно несигурен за бъдещето си във втория ешелон на 14-то място. Равенство – 1:1, направиха Лудогорец II и Созопол, затова „орлите“ са четвърти с 44 точки, с два пункта повече от хебърци.

В последния мач утре Миньор (Перник) приема Струмска слава на Стадиона на мира.

 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички