Крими

Полицейският бюлетин на 15 април 2021 г.

  15.04.2021 10:24             
Полицейският бюлетин на 15 април 2021 г.

Двама са задържани заради опит за кражба от офис на куриерска фирма. Тази нощ около 02.30 ч. бил получен сигнал за разбито стъкло от вратата на офис ползван от куриерска фирма. Помещението е било охранявано от частна охранителна фирма, след задействане на алармата извършителите не успели да извършат кражба и избягали. Предприети са незабавни издирвателни действия от страна на дежурни екипи от РУ-Пазарджик. В резултат на това не след дълго са задържани двама мъже от Пазарджик, съответно на 23 и 25 години. Спрямо „дуото“ се води досъдебно производство.

Три полицейски производства и една преписка са образувани спрямо водачи на МПС през изминалото денонощие. Вчера следобед на улица в Септември автопатрул спрял  лек автомобил „Фолксваген“. 20-годишният му водач предоставил на униформените свидетелство за управление на МПС издадено от Великобритания. При извършената щателна проверка се оказало, че документът е неистински. Той е иззет от органите на реда, а спрямо притежателя му се води разследване.

Във Велинград униформените извършили проверка на „Дайхацу“, управлявано от 54-годишен жител на велинградското село Драгиново. Оказало се, че водилото не е регистрирано по надлежния ред. На улица в пазарджишкото село Паталеница екип на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик установил лек автомобил „Фолксваген“ с поставени чужди регистрационни табли. 45-годишният шофьор от същото село е задържан, а табелите са иззети. 29-годишен мъж от велинградското село Драгиново пък бил засечен от органите на реда да управлява „Рено“ с 1.77 промила концентрация на алкохол. Спрямо него се води бързо производство. 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик          

                                       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички