Избори 2021

ДПС с № 9 в интегралната бюлетина броени часове преди изборния ден

  02.04.2021 18:10             
ДПС с № 9 в интегралната бюлетина броени часове преди изборния ден

Днес е последният ден от предизборната кампания преди изборите за Народно събрание на 04 април 2021 година. Предстои ни ден за размисъл и ден за избор.

Поглеждаме към  срещите и посланията на Движението за права и свободи с №9. С удовлетворение завършваме кампанията в Пазарджишки избирателен район.

Това беше кампания, в която кандидатите за народни представители от листата на ДПС показаха преди всичко уважение към своите избиратели.

Ние се постарахме да бъдем близко до всеки един от хората, които ни подкрепят или се съмняват или искат да видят какви сме. Въпреки ограниченията, въпреки страха от заразата с Ковид19  ние, кандидатите на ДПС, достигнахме до отделния човек и неговите проблеми.

Слушахме и предлагахме решения, обрисувахме ясна картина на ситуацията в страната ни и очертавахме възможности.

И винаги с разбиране и уважение.

Ние, кандидатите за народни представители от листата на ДПС, не хвърляха празни обещания, не предлагахме със снисхождение закъсняла помощ от прозорците на колите си. Ние бяхме с хората по време на кампанията.

В Стрелча обсъждахме бъдещото управление на страната и необходимостта от откриване на работни места в малките общини.

В Нова махала заедно с представители на Фотиново говорихме за социалните услуги и необходимостта от подкрепа за детски градини и социални домове.

В Пещера разговаряхме за необходимостта от партньорство между местната и централна изпълнителна власт. Споделихме тревогите си за пандемията, болните и тези, които сме загубили.

В Септември се отвори разговор за активните граждани, които трябва да вземат в свои ръце контрола върху местните и централна  власт за благото на българските граждани.

В  Ракитово и Костандово продължихме разговора за благоустрояването на населените места и отговорността на местната власт за стандарта на живот.

Много бяха разговорите ни в община Велинград – в Драгиново, Света Петка, Кандьови, Всемирци, Пашови – за младите хора, за пътищата, за отговорността на правителството, за канализацията, за благоустройството, за политиката на ЕС, за майсторлъка в политиката.

В Сърница споделихме радостта от изцяло реновираното  и преоборудвано училище и многото реализирани и предстоящи проекти. Поговорихме за асфалт в Побит камък, а в Медени поляни направихме първа копка за детска градина и създадохме  Женско дружество.

В Пазарджик говорихме за човешките ни проблеми и до колко можем да ги решим.

Разговаряхме с актива на ДПС в Брацигово, Панагюрище, Лесичево.

Много населени места бяха посетени от Централния лъч на предизборната кампания на ДПС. И отново имаше откровени разговори.

Приключваме кампания, в която бяхме близко до хората!

Обърнахме се с доверие и уважение към всеки!

Доверете ни се и вие!

На 04.04.2021г гласувайте с №9!

За да рестартираме държавата си!

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички