Понеделник, 21 Фев 2022
 
Избори 2021

Инж. Стойко Стефанов от Коалиция „БСП за България” помогна на храм, както обеща преди година

  02.04.2021 19:24             
Инж. Стойко Стефанов от Коалиция „БСП за България” помогна на храм, както обеща преди година

Наскоро бе даден стартът на дългоочаквания ремонт на храма „Свети Никола” в село Дъбравите. За да закрие предизборната си кампания по обичаен за него начин, кандидатът на Коалиция „БСП за България” инж. Стойко Стефанов дари значителна парична сума за църковния ремонт и потвърди ангажимента, който даде още преди една година - да спомага за реализацията на проекта до завършването му.

Отец Йоан и църковните настоятели благодариха на инж. Стефанов от името на всички миряни за жеста, но дарителят заяви, че всички трябва да сме благодарни на жителите на село Дъбравите за инициативата по възстановяването на храма. Той бе един от първите, който откликна още преди година да помогне финансово за ремонта, а сега е щастлив, че работата по църквата вече е започнала.

Кандидатът от Коалиция „БСП за България”, който е с преференция 106 в листата, от години помага за каузата на българщината, без да афишира, че е един от големите спомоществователи в района в това отношение. Днес стана ясно, че инж. Стефанов е помогнал да види бял свят и на друга идея, съхраняваща нашата история. Инициативата е на СУ "Александър Иванов-Чапай " и Историческия музей в град Белово - издаване на сборник за участието на Беловския край в Априлското въстание.

„За мен е чест и привилегия да подпомогна подобно начинание. Нека запазим традициите, българщината и вярата си”, призова инж. Стойко Стефанов и прикани всички родолюбци да бъдат съпричастни.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички