Спорт

Хебър приема Монтана в първия полуфинал довечера, гледаме го по телевизията

  02.04.2021 13:18             
Хебър приема Монтана в първия полуфинал довечера, гледаме го по телевизията

ПАЗАРДЖИК. Волейболистите на Хебър са готови за мача с Монтана. Довечера е първият сблъсък между двата тима от Winbet полуфиналните плейофи в Суперлигата при мъжете - от 18:30 часа в пазарджишката зала „Васил Левски“. Публика не се допуска, но сблъсъкът ще бъде предаван пряко по Diema Sport 2. По регламент, в полуфиналната фаза се играе до две победи от три мача. Следващата среща е на 6 април от 18:30 часа в монтанската зала „Младост“.

Двубоят ще е дебютен за новия треньор на Хебър Александър Попов, който пое състава преди дни. Доскорошният селекционер на ЦСКА ще бъде начело на тима до края на сезона, след като здравословни проблеми по време на финалната четворка за Купата прекратиха ангажимента на Драган Иванов. Целта пред Хебър е класиране на финал, а след това и спечелване на шампионската титла в Суперлигата. Тимът на Монтана ще се бори да вземе максимума, на който е способен, с младия си, но нахъсан състав.

Да припомним, че в изиграните срещи помежду им в редовния сезон на първенството, пазарджиклии победиха съперника два пъти с по 3:1 гейма.

Тимът на Хебър завърши на първо място в редовния сезон. По пътя към полуфиналите „тигрите“ отстраниха Дунав (Русе) с 2-0 победи. От своя страна Монтана приключи на пето място в таблицата. На четвъртфиналите те преодоляха четвъртия Марек също след като ги биха на два пъти.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички