Четвъртък, 13 Май 2021
 
Крими

Панагюрец потрошил три коли и витрина в центъра на града и избягал

  30.03.2021 12:14             
Панагюрец потрошил три коли и витрина в центъра на града и избягал

ПАНАГЮРИЩЕ. Тази нощ шофьор се блъснал последователно в три паркирани автомобила в централната част на средногорския град, после се врязал в магазинна витрина, след което избягал. Служители на РУ-Панагюрище вече са установили нарушителя и работят за изясняване на случая с пътно-транспортното произшествие.

Около 02.00ч. бил получен сигнал за пътен инцидент в ценътра. По първоначални данни лек автомобил ударил последователно три паркирани коли, а оттам се врязал във витринно стъкло на търговски обект. Вместо да изчака пристигането на органите на реда водачът на колата напуснал местопроизшествието и се укрил, даде подронбости говорителят на ОД МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Малко по-късно след получаване на сигнал за случилото се полицаите от местното полицейско управление открили изоставеното возило „Субару” на пътя за село Панагюрски колонии. Установен е собственикът на автомобила, който е 21-годишен мъж от Панагюрище. Изяснява се кой е бил водачът на колата, предизвикал катастрофата, както и размера на щетите причинени от него по време на инцидента.

По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик и се извършват необходимите процесуални действия, уточни говорителят на полицията.

(Зн)


Свързани