Спорт

Тенисистите на „Асарел-Медет“ - вицешампиони в „А“ група

  29.03.2021 11:25             
Тенисистите на „Асарел-Медет“ - вицешампиони в „А“ група

ПАНАГЮРИЩЕ. Мъжкият отбор на спортен клуб по тенис на маса „Асарел-Медет“ добави сребърно отличие към своя актив. Асен Попниколов, Димитър Стоименов, Павел Костадинов и Илия Воденичаров успяха да спечелят 6 от общо 7-те мача, които се проведоха този уикенд в зала „Арена Асарел“.

Това беше финалният втори турнир от „А“ Републиканска група /мъже/, като след първия етап отборът от Панагюрище делеше второто място с Дупница и Поморие. След изключително силно представяне местните тенисисти успяха да надиграят и двата си преки конкурента и се окичиха със сребърните медали.

„Тази година беше трудна за нас. Поради влошената епидемична обстановка се наложи всички мачове от първенството да се изиграят за сравнително кратко време, което ни костваше добра организация и подготовка, но успяхме. Доволен съм от играта на всички момчета. Показахме дисциплина, концентрация и добра тактика във финалния турнир и успяхме да си върнем второто място, след като загубихме единствено от шампиона „Део“–София“. Това сподели капитанът на отбора Асен Попниколов, минути след награждаването на финалистите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички