Крими

Куче нахапа 7-годишно дете, то е в болница, без опасност за живота е

  20.03.2021 13:31             
Куче нахапа 7-годишно дете, то е в болница, без опасност за  живота е

СЕПТЕМВРИ. Служители от Районното управление в града проверяват информация за нахапано от куче 7-годишно дете, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Сигнал в районното управление не е подаден, но полицаите, обслужващи района, са разбрали за инцидента и са се заели с изясняване на случая.

Според първоначалните данни, неприятната ситуация се разиграла вчера в септемврийското село Варвара. Семейството на пострадалото момче и собственикът на кучето били съседи. По неустановени причини домашният любимец успял да се промъкне в двора, където играело детето. Там също имало домашно куче и двете животни се сбили. Момчето, станало неволен свидетел на боя, направило опит да ги разтърве. Тогава съседското куче се нахвърлило върху  него и го нахапало. Нараняванията са по главата и тялото.

Друг съсед, забелязал случващото се, веднага се притекъл на помощ. Мъжът закарал с автомобила си момчето до филиала на Спешна помощ в град Септември. Оттам то било транспортирано в Областната болница в Пазарджик, където нараняванията били обработени, а след това е приведено в Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив без опасност за живота.

Полицейските служители са установили, че собственик на агресивното куче е 58-годишен жител на село Варвара. Образувана е преписка, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик. Работата по случая продължава.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички