Регионът

Връчиха златния почетен знак на семейството на съдия Петричев

  19.03.2021 17:12             
Връчиха златния почетен знак на семейството на съдия Петричев

ВЕЛИНГРАД. Днес Боян Магдалинчев връчи „личен почетен знак-първа степен златен“ на наследниците на удостоения посмъртно с отличието съдия Веселин Ангелов Петричев. Представляващият ВСС от името на колегите си и лично от свое име изрази благодарност за приноса на г-н Петричев към съдебната власт и поясни, че наградата е „знак на признателност и уважение“.



Церемонията се състоя в Съдебната палата на Районен съд – Велинград. Присъстваха още Председателят на Окръжен съд – Пазарджик Елеонора Серафимова, административният ръководител на Районен съд – Велинград Лилия Терзиева – Владимирова, районни съдии.

Отличието е присъдено за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните си задължения и високи нравствени качества.

Съдия Веселин Петричев има над 27 години юридически стаж в съдебната система. Заемал е длъжността „съдия“ в Районен съд – Велинград – 9 години,  длъжността  „административен ръководител – председател“ на Районен съд – Велинград“ – 13 години и длъжността „съдия“ в Окръжен съд – Пазарджик – 2 години.

 



В периода от 20.10.2004 г. до 20.03.2018 г. като административен ръководител успя да създаде оптимална организация на работа и много добър микроклимат в Районен съд – Велинград. Винаги се е отличавал с умението си за вземане на най-рационалните и ефективни управленски решения. Със задълбочените си теоретични познания, както и с професионалната си компетентност и квалификация, съдия Веселин Петричев е дал своя принос за издигане авторитета на правораздавателната система.

Като доказан професионалист, независим и справедлив съдия,   като добронамерен и толерантен човек,  винаги  се е ползвал с огромно уважение сред колегите си и съдебните служители.

С достойното си професионално поведение и компетентност, с целенасоченост в изпълнение на служебните си задължения, съдия Веселин Петричев, безспорно допринесе за укрепване авторитета на  правосъдната система.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички