Спорт

Драган Иванов вече е по-добре, фенове и играчи му стискат палци

  19.03.2021 13:54             
Драган Иванов вече е по-добре, фенове и играчи му стискат палци

Селекционерът на волейболен клуб „Хебър” Драган Иванов вече се чувства по-добре и е на изследвания в пловдивска болница, съобщиха от клуба и благодариха на всички за подкрепата.

„Добре съм, вече всичко е наред. Не съм в болница. Прибрах се в Пловдив, сега водя консултации с лекари за ситуацията. Не мога да си обясня какво се случи, явно напрежението от големия залог ми повлия. Но мога да кажа, че вече се чувствам много добре“, каза треньорът на свой ред пред bgvolleyball.com.

Да припомним, че снощи в третия гейм на полуфиналния сблъсък на „тигрите” с „Нефтохимик” за Купата на България треньорът на нашите колабира и беше откаран в болницата, където състоянието му бе стабилизирано. Съдиите веднага спряха мача, а играчите се притекоха на помощ. След 20 минути играта бе подновена, но притеснението остана, а мачът бе загубен. Веднага след това в социалните мрежи се появиха много пожелания за бързо възстановяване от фенове . И те, и състезателите, стискат палци за бързо възстановяване на Драго Иванов. Днес той ще мине изследвания в пловдивска болница Медицинските изследвания, ще установят каква е причината за колабирането на специалиста.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички