Крими

Полицейският бюлетин на 1 март 2021 г.

  01.03.2021 11:00             
Полицейският бюлетин на 1 март 2021 г.

Четирима шофьори са задържани за времето от петък до днес. Трима от тях са в арестите за употреба на алкохол, а четвъртия - за хулиганска проява. По време на засилените проверки на полицията на територията на цялата област са засечени двама шофьори - на 35 и 19 години, от Пазарджик, както и 40-годишен от Пещера. Те били зад волана на автомобилите си съответно с 1.35, 1.61 и 1.24 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

В късния следобед в петък на една от улиците в Ракитово станал лек пътен инцидент. 19-годишен младеж от Ракитово предприел маневра с „Ауди“-то си за изпреварване на лек автомобил „БМВ“ с водач негов 30-годишен съгражданин. Така по-младият от двамата засякъл пътя на другия и предизвикал пътен инцидент. За радост, при удара няма пострадали хора, нанесени са само леки материални щети. Водачът на „Ауди“-то обаче слязъл от колата и вместо да изчака пристигането на служителите от „Пътна полиция“, засипал с обиди, нецензурни изрази и закани за саморазправа  другия шофьор. Това дало основание на пристигналите униформени да го задържат в ареста на РУ-Велинград. Спрямо него е образувано досъдебно производство за хулиганство.

 

Досъдебно производство е образувано спрямо гости на хотел в Панагюрище. Вчера рано сутринта от охраната на  комплекса в средногорския град бил получен сигнал в РУ-Панагюрище за нанесени щети в една от стаите на хотела. На мястото се отзовал дежурен автопатрул. Униформените установили, че на една от стените в коридора и в стая са нанесени щети по мазилката, тавана и оборудването. В тази връзка били задържани двама млади мъже на 20 и 25 години, и двамата от Тетевен. Те били гости на хотела и през нощта са нанесли щетите. Техния размер е в процес на изясняване, а спрямо „дуото“ е образувано досъдебно производство по чл.216 от НК.       

 

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички