Пазарджик

„Мост на добрината” осигури на третокласници приза „Клас на месец февруари”

  26.02.2021 11:35             
„Мост на добрината” осигури на третокласници приза „Клас на месец февруари”

Щастлива седмица, наречена „Мост на добрината”, осигури на трети „б” клас от НУ „Васил Друмев” в Пазарджик с класен ръководител Спаска Георгиева победата за февруари в конкурса „Клас на месеца”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик. Две видеопослания, богат снимков материал и описание на всеки ден от тази седмица впечатлиха журито, съставено от членове на комисията.

Класът победител получи плакет, грамота и табло „Клас от добротворци” от г-жа Гергана Табакова, директор на дирекция „Образование и култура” в Община Пазарджик.

„Добротворчеството е част от нас всеки ден и не само в училище. „Мостът на добрината” предизвика много усмивки, радост, настроение и позитивни мисли. Дните от щастливата седмица носеха конкретни послания – понеделник – Ден на усмивката, вторник - Ден на целувката, сряда - Ден на прегръдката, четвъртък - Ден на добрите дела, петък - Ден на обичта, събота и неделя - Дни на семейството. Стремим се да общуваме без агресия и гняв, да правим добрини и да бъдем креативни”, споделя класната ръководителка Спаска Георгиева.

Грамоти за участие и табла „Клас от добротворци” получиха всички участници в конкурса „Клас на месеца”. На таблата децата ще вписват добрите си дела и ще ги илюстрират със снимки.

Облечени в розови тениски, осигурени от МКБППМН, номинираните класове бяха част от откриването на новата инициатива на комисията под наслов „Търсим винаги доброто”. Началото бе поставено в Деня на розовата фланелка – 24 февруари.

В края на учебната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи голямата награда на конкурса – ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ и ще излъчи „Клас на годината”. А таблата „Клас от добротворци” ще бъдат подредени в изложба на видно място в града.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички