Четвъртък, 15 Апр 2021
 
Пазарджик

Макар и онлайн, Младежкият дом отново посвещава месец март на театъра

  25.02.2021 13:23             
Макар и онлайн, Младежкият дом отново посвещава месец март на театъра

През 2021 г. Младежкият дом в Пазарджик празнува 50 години. Това е пространство, успяло да подслони и съхрани младежката дързост. Превръща се в дом, който утолява жаждата на всяка младост да се изяви.

Уеб кампанията по представяне на историята, срещите с личности, повлияли или повлияни от времето, прекарано в Младежкия дом,  продължава. 

На 1 март ще бъде отбелязан Денят на любителското творчество. Това е празникът, обединяващ хора с различни професии, възраст и пол, които не жалят сили и време, влагат цялото си сърце в любимото занимание и довеждат до всеки един от нас богатството и мъдростта на словото, театъра, музиката, танца, изобразителното изкуство.

Март е и месецът, който всяка година Младежкият дом посвещава на театъра.

- Затова този март ще покажем поздрави и визитки на всички хора, свързани с театъра през годините, които са били част от нашите събития, които са влюбвали хиляди младежи в изкуството на театъра и които са избрали да поемат по професионалния път на режисьори и актьори.

Ще покажем също така архивни видеокадри от най-големия ни форум за младежки любителски театър – Международния младежки театрален фестивал „Океан от любов“. Ще обърнем поглед и към провеждания от 2016 г. Мартенски театрален маратон, на който даваме сцена на млади професионални творци да покажат своите независими проекти.

Всичко това може да  проследите чрез каналите ни в социалните мрежи Фейсбук; Инстаграм; YouTube  и специалният ни блог [https://blog.mdompazardjik.com/].

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички