Крими

Полицейският бюлетин на 23 февруари 2021 г.

  23.02.2021 11:11             
Полицейският бюлетин на 23 февруари 2021 г.

Млад мъж притежаващ наркотици е задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера на една от улиците в областния град криминалистите извършили проверка на 22-годишен пазарджиклия. У него било открито полиетиленово топче, която съдържало суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се установило, че става дума за марихуана. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.

 

Поредното неистинско свидетелство за управление на МПС бе иззето от служители на РУ-Пещера. Вчера рано сутринта в централната част на родопския град автопатрул извършил проверка на микробус „Фолксваген“. 24-годишният му водач от Пещера представил пред униформените шофьорска книжка издадена от Кралство Нидерландия. След направените проверки се установило, че мъжът е неправоспособен, а документът неистински. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Мъж извършил вандалска проява е установен и задържан от служителите на участъка в пазарджишкия квартал „Изток“. Снощи неизвестен счупил с помощта на стъклена бутилка едно от стъклата на паркиран лек автомобил „Фолксваген“. Возилото било ползвано от 30-годишен жител на квартала. В резултат на проведеното разследване „по горещи следи“ служителите от участъка стигнали до самоличността на извършителя. Оказало се, че това е  43-годишен съсед на ползвателя на колата. Той е задържан, а спрямо него се води бързо производство.

 

Продължават засилените проверки за съхранение или търговия с акцизни стоки без бандерол. Вчера служители от участъка в Ракитово проверили къщата на 40-годишен жител на ракитовското село Дорково. Оказало се, че мъжът съхранявал 1.2 килограма сух нарязан тютюн без бандерол. Стоката е иззета, а спрямо притежателя и се води преписка.      

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички