Спорт

Изненада! Атанас Петров напуска „Хебър” по взаимно съгласие

  18.02.2021 14:46             
Изненада! Атанас Петров напуска „Хебър” по взаимно съгласие

Изненадваща новина излезе от волейболния Хебър - селекционерът на представителния тим Атанас Петров напуска. Пазарджишкият тим вече няма да бъде воден от досегашния си старши треньор след 5 години съвместна работа. От клуба споделят, че решението за промяна е взаимно и в резултат на изчерпване между двете страни. Допълнително ще бъде обявено кой ще води отбора до края на сезона.

“Разделяме се по мъжки, защото с Атанас очертахме проблеми, които се натрупваха в клуба през годините. Всички около Хебър, и сигурен съм нашите фенове, сме му безкрайно благодарни за труда през годините, защото в голяма степен успехите и професионалната работа на този клуб са и негова заслуга. Той винаги ще има място в Пазарджик!”, заяви Президентът на Хебър, Александър Иванов.

Потърсихме за коментар и досегашния наставник на "тигрите", но към момента той не вдига телефона си.

Да припомним, че Атанас Петров застава начело на Хебър през 2016 г., когато се възражда мъжкият отбор в Пазарджик. В първата си година клубът печели Висшата лига и директна промоция в Суперлигата, а оттогава завоюва и две купи на България и една Суперкупа. Петров и Хебър стават два пъти вицешампиони в първенството, като вторият път бе служебно след извънредното прекаратяване на шампионата. На европейско ниво той доведе отбора до 1/8-финали на Купата на CEV в края на 2020 г., изправяйки се срещу Зенит (Санкт Петербург).

„Ръководството на Хебър му благодари за съвместната и всеотдайна работа и му пожелава професионални успехи и занапред. Завинаги един от нас и Смело напред!”, коментираха от спортно-техническия щаб и излязоха със специална снимка по повод раздялата.

Очаквайте подробности.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички