Пазарджик

Бизнесменът Васил Терзиев: Готови сме да отворим ресторанта за 1 март

  25.02.2021 06:19             
Бизнесменът Васил Терзиев: Готови сме да отворим ресторанта за 1 март

ПАЗАРДЖИК. На 1 март всеки клиент е добре дошъл в ресторант "Елегант", отправи дългоочакваната си покана неговият собственик Васил Терзиев. Той е един от собствениците на заведения, които попитахме как се е отразил локдаунът на бизнеса и възнамерява ли да отваря.

Върху оптимизма му, че след 5 месеца заведението отново ще отвори врати, пада сянката на несигурността. Новината съобщи лично премиерът Бойко Борисов, но във време на пандемия всяко обещание е предпоследно.

- Ресторантът е в изряден вид. Осигурени са условията за спазване на противоепидемичните мерки. Необходим ни е само ден да заредим с продукти и да започнем работа - коментира пред "Знаме" бизнесменът.

Той призна, че липсата на постъпления води до срив на бизнеса му. Щетите от бездействието на ресторанта са огромни.

- Пропуснахме 60 чествания, връщахме и предплата. Не сме пресмятали материалните загуби, за да си спестим главоболие. Каквото е било, било е. Оттук-насетне гледаме напред. Отворим ли ресторанта, работещите се връщат от борсата по местата си. От опит знаем, че хората, макар и обеднели, са жадни за празници. Ние сме готови да ги организираме подобаващо, обеща Васил Терзиев.

Ресторантьорът изрази недоволство от факта, че все още няма отговор на въпроса: "Кой е виновен за пламналата пандемия!".

- Отговорните за болестта дължат тази информация на обществото, бе категоричен той.

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички