Четвъртък, 15 Апр 2021
 
Пазарджик

Бизнесменът Васил Терзиев: Готови сме да отворим ресторанта за 1 март

  25.02.2021 06:19             
Бизнесменът Васил Терзиев: Готови сме да отворим ресторанта за 1 март

ПАЗАРДЖИК. На 1 март всеки клиент е добре дошъл в ресторант "Елегант", отправи дългоочакваната си покана неговият собственик Васил Терзиев. Той е един от собствениците на заведения, които попитахме как се е отразил локдаунът на бизнеса и възнамерява ли да отваря.

Върху оптимизма му, че след 5 месеца заведението отново ще отвори врати, пада сянката на несигурността. Новината съобщи лично премиерът Бойко Борисов, но във време на пандемия всяко обещание е предпоследно.

- Ресторантът е в изряден вид. Осигурени са условията за спазване на противоепидемичните мерки. Необходим ни е само ден да заредим с продукти и да започнем работа - коментира пред "Знаме" бизнесменът.

Той призна, че липсата на постъпления води до срив на бизнеса му. Щетите от бездействието на ресторанта са огромни.

- Пропуснахме 60 чествания, връщахме и предплата. Не сме пресмятали материалните загуби, за да си спестим главоболие. Каквото е било, било е. Оттук-насетне гледаме напред. Отворим ли ресторанта, работещите се връщат от борсата по местата си. От опит знаем, че хората, макар и обеднели, са жадни за празници. Ние сме готови да ги организираме подобаващо, обеща Васил Терзиев.

Ресторантьорът изрази недоволство от факта, че все още няма отговор на въпроса: "Кой е виновен за пламналата пандемия!".

- Отговорните за болестта дължат тази информация на обществото, бе категоричен той.

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ПРЕВОЗ НА КОЛЕТНИ НЕУНИВЕРСАЛНИ ПРАТКИ ДО 20 КГ И БАГАЖ БЕЗ ОБЕМИСТИ ТОВАРИ ДО АНГЛИЯ И ОБРАТНО. 00447440477886/0898961651

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.
Всички