Спорт

Хебър загуби от лидера, Бодуров се изложи

  12.02.2021 20:36             
Хебър загуби от лидера, Бодуров се изложи

Футболистите на Хебър загубиха с 0:2 първия си мач от пролетния полусезон след подновяване на първенството във Втора професионална лига от лидера Пирин. Но двубоят бе белязан от грозна сцена. Бившият национал Николай Бодуров след единоборство при центриране удари с ръката си Живко Петков, след което го срита. Изцепките продължиха и след като на нападателя бе показан червен картон от рефера Димитър Буров. Бодуров предизвика сериозно меле на терена, като първо наплю съперников Петков, а след опита да изрита без топка вратаря ни Александър Любенов.

Иначе хебърци започнаха добре мача, но впоследствие самочувствието на „орлетата“ си каза думата и те контролираха почти през цялото време играта. Попаденията на стадион “Христо Ботев” реализираха Станислав Манолев в 45-ата минута, след разбъркване при изпълнение на корнер, и Орлин Старокин в 84-ата минута. Най-чистото положение за гостите от Пазарджик бе в 68-ата минута, когато Октай Хамдиев направи мощен пробив, който завърши със силен шут, но топката не попадна в целта.

Така хебърци засега са пети с 26 точки, а благоевградчани еднорлично водят класирането с 35 точки.

След мача наставникът на Хебър Николай Митов явно бе разочарован от загубата на момчетата. Специалистът смята, че тимът му е започнал добре, но в крайна сметка не си е повярвал, че може да спечели мача. “Няма как да съм доволен. Загубихме мача, а започнахме много добре, но не успяхме да отбележим гол. След това не си вярвахме, че можем да победим. За съжаление в последните две контроли направихме контузии, но затова има други хора. Опитът и класата на Пирин изигра роля в този мач. Яд ме е, че изгониха Бодуров, защото можеше с 11 човека да играхме по-добре. Имахме и контузени, но затова има други хора, а всеки си показва претенциите на терена”, каза Митов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316
Всички