Пазарджик

Продължава обновяването на Градския пазар

  10.02.2021 10:08             
Продължава  обновяването на Градския пазар

ПАЗАРДЖИК. Кметът на общината Тодор Попов се срещна с търговците на Градския пазар и увери, че обновяването му ще продължи.

„Пазарът е наш ангажимент, защото Пазарджик е пазарен град, затова трябва да разсеем всякакви спекулации, на които се наслушахме през годините, че пазарът ще се маха, продава, приватизира и т.н. Всъщност ще продължим с облагородяването му“, заяви кметът. „Той категорично трябва да има по-хубав вид, затова продължаваме с облагородяването му. Тази година с покривната конструкция и ново осветление, защото особено в есенно-зимния период тук не стига светлината, ще обновим и терена между масите с нова настилка и ще направим отводняване, за да създадем комфорт и за хората от другата страна на сергиите.“, поясни Попов след като се запозна с исканията на продавачите.

По думите му, тези интервенции ще бъдат като продължение на започнатата вече реконструкция на цветния и промишления сектор на кооперативния пазар. До лятото ще бъде изготвен проектът на промените, а активните ремонтни дейности ще започнат през август месец, когато е пасивният потребителски период, според търговците.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ СТАЯ НАЕМ, 0878 312 415.

ПРОДАВАМ СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО „ЕЛИТ“, 140W, В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, С РАДИО И USB, ТЕЛ. 0887915316

ПРОДАВАМ КОЗИ, ПРЪЧОВЕ И ЯРЕТА, 0887 775 006.
Всички