Спорт

Волейболисти на Хебър ще гостуват в първото онлайн издание на поредицата публични дискусии Social Evenings

  01.02.2021 12:33             
Волейболисти на Хебър ще гостуват в първото онлайн издание на поредицата публични дискусии Social Evenings

Пламен Шекерджиев и Теодор Тодоров ще бъдат гости в специалното девето издание на поредицата на Съвета за младежка политика Social Evenings

 

Екипът на Съвета за младежка политика продължава с поредицата публични дискусии Social Evenings, които целят да срещнат пазарджиклии с професионалисти в различни сфери. Деветото поред издание на т.нар “Социални вечери” ще се проведе в различна от стандартната форма. Събитието ще бъде излъчено на живо във Фейсбук страницата на Съвета за младежка политика (https://bit.ly/3csicPN) на 9-и февруари от 20:00 часа. Както традицията следва събитието ще бъде предавано на живо от клуб “Хевън”.

 

Този път за своя професионален опит и житейски път ще разкажат хитовите играчи на Хебър Пламен Шекерджиев и Теодор Тодоров. Професионалният път на Теодор Тодоров започва още в юношеските му години, като едва на 19 г. той попада в Националния отбор на България, а през 2012 г. записва с тях 4-то място на летните олимпийски игри в Лондон. По-късно в спортната му кариера играе за руския Газпром-Югра (Сургут) и швейцарския Лугано, а от началото на 2020 г. е част от тима на Хебър.

Младият Пламен Шекерджиев стартира спортната си кариера при юношите на ЦСКА, където бързо изгражда име за себе си като отличен посрещач. Шекерджиев бързо достига и до Националния отбор на България, а от този сезон играе за Хебър.

 

Събитието се организира от Съвета за младежка политика, съвместно с клуб “Хевън”. Поради създалата се епидемична обстановка този път в клуб “Хевън” няма да има публика. Събитието ще бъде предавано на живо във Фейсбук, а всички зрители ще могат да участват като задават въпроси в коментари.

 

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която подтиква младежите към гражданска активност, чрез форми на неформално образование, младежко включване и др. От създаването си преди четири години, организацията придоби голяма популярност, като осъществи над 70 събития, събиращи младежи от Пазарджик и страната на едно място. Сред тях са инициативата “Пазарджик обича”, поредицата Social Evenings, конференцията TEDxPazardzhik, кампанията “Какъв ти е проблемът?”, тренировъчни лагери, семинари и др.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

СКЛАД ТЪРСИ РАБОТНИК, МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, 0888 408 735.

„ИСИМ-2” ЕООД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ХОРА ЗА ОПАКОВАНЕ НА ЗАКУСКИ И ПРАВЕНЕ НА САНДВИЧИ. ХОРАТА С ОПИТ СА С ПРЕДИМСТВО, 0988 390 693, 0899 333 459.
Всички