Други

Наши млади таланти са в журито на национален конкурс

  14.01.2021 18:56             
Наши млади таланти са в журито на национален конкурс

Двама млади изпълнители от Пазарджишка област ще участват в първо по рода си младежко жури на националния конкурс "Песенна палитра". Това са Николета Сачкова от Велинград и Надежда Ковачева от Панагюрище.

За седма поредна година в Карлово се провежда надпреварата за млади изпълнители на популярна песен. Конкурсът е включен в календара на Министерство на културата и се организира от Сдружение Арт палитра, с подкрепата на Община Карлово и НЧ ”Васил Левски- 1861”.

Директорът на конкурса Анита Илиева поясни, че  ще има онлайн етап и етап на живо, който ще се реализира на 27 февруари. За поредна година, изпълнението на песен на български език е задължително условие за участие!

В състава на професионалното жури влизат Маргарита Хранова, Светослав Лобошки, Ефтим Чакъров, Антония Маркова, Емил Струнджев, Петър Алексиев и Асен Митев. За първа година участниците ще бъдат оценявани и от младежко жури. Седем са изявените и отличени на сцената на конкурса деца и младежи, които също ще могат да отличат с награди участниците на Седмото издание на „Песенна палитра”. Освен Николета и Надежда, това са Емин-Ал Джунейд от София, Дани Илиева от Карлово, Виктория Димова от Пловдив, Максим Ялнъзов от Варна и Вяра Василева от Сопот.

Конкурсът за млади таланти всяка година се радва на голям интерес в музикалните среди. Заявки за участие по образец се приемат до утре, 15.01.2021 г., на email: [email protected]. Заявката за участие може да изтеглите от сайта на „Песенна палитра“ или от страницата във Фейсбук.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички