Понеделник, 21 Мар 2022
 
ИНФО КОВИД-19 Пазарджик

Предоставят барокамерата на лекарите, преболедували Ковид-19

  23.12.2020 16:49             
Предоставят барокамерата на лекарите, преболедували Ковид-19

ПАЗАРДЖИК. „Решихме да подпомогнем нашата болница като предоставим безвъзмездно барокамерата на лекарите, които са преболедували Ковид-19, но срещат затруднения с възстановяването. Готови сме да окажем методическа помощ и консултация при необходимост кога да се използва терапията и какви резултати могат да се очакват. Въпреки нарасналата заетост на барокамерата, ние ще направим всичко възможно тя да е отворена винаги за нуждаещите се лекари”, заявяват собствениците на Барокамерата Петър и Лилия Кондеви в писмото си до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов.

Екипът на барокамерата се надява да помогне на лекарите от най-голямото лечебно заведение в областта по-бързо да възстановят силите си, за да могат да помагат пълноценно на своите пациенти. Всеки от тях ще може да ползва безплатно барокамерата за толкова процедури, колкото му е необходимо.

Ковид-19 нанася големи поражения на човешкия организъм,

които понякога са и фатални. В Пазарджик има терапия, която значително спомага, както за лечение на това заболяване, така и за възстановяване на организма след него. Става въпрос за Хипербарна оксигенация (ХБОТ) – барокамера. Терапия, работеща от години, но все още непозната в нашия регион. Щетите в организма дори след излекуван Ковид-19 могат да бъдат много тежки и да е нужно много време за възстановяването. Комбинацията от високо налягане и вдишване на 100% чист кислород вдига нивата му до 15 пъти повече от обичайното. Има публикувани стотици научни и медицински материали, както за лечение, така и за възстановяване след Ковид-19. Барокамерата в Пазарджик не се намира в болнично заведение и не може да се използва за лечение, защото такова трябва да се извършва само в строго контролирана болнична среда, но пък може да се използва мощта на терапията при възстановяването.

https://barokamera.bg/statii-i-drugi-materiali/

Благодарим ви, семейство Кондеви! Бъдете здрави и продължавайте да помагате на хората, които имат нужда от вас! – казват от МБАЛ-Пазарджик.

(Зн)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички