Пазарджик

300 картички и стихчета за медиците от ОУ „Любен Каравелов”

  21.12.2020 13:55             
300 картички и стихчета за медиците от ОУ „Любен Каравелов”

ПАЗАРДЖИК. „В навечерието на тази по-различна Коледа, на най-смелите, най-достойните, най-сърцатите медици, желаем ЗДРАВЕ и много сили, за да издържат на това предизвикателство! Благодарим Ви, че се борите за най-безценното-човешкия живот! Вие сте нашия пример за подражание!“

С това мило послание изненадаха учениците и учителите от Основно училище „Любен Каравелов“ в Пазарджик медиците от МБАЛ-Пазарджик.

Група деца от 2 „В“ клас като представители на ОУ „Любен Каравелов” в град Пазарджик и учители от училището посетиха и Спешно отделение, където връчиха лично изработените картички от тях, и съучениците им от останалите класове. Лекарите, медицинските сестри и санитарите бяха поздравени и със стихчета. Учениците им благодариха за неуморния труд, който полагат в тази трудна за човечеството и всички нас година. Децата бяха направили и голям плакат с надпис: „От душа и сърце“, както се казва и тяхната кампания.

„Нека погледнем с надежда към 2021г. Да си пожелаем здраве, радост, щастие, много късмет и любов! На всички Вас благодарим за всеотдайността и саможертвата! Благословени да сте! Нека заедно бъдем посланици на доброто!“. С тези думи се обърна към медиците от името на цялото училище учителката Гайтана Шаркова.

Медиците не скриха вълнението и сълзите си от тази чиста детска любов и от изключително милия и ценен жест -да получат картички, които са направени специално за тях.

„Благодарим ви за топлите думи и прекрасните картички! Пожелаваме на всички деца да са живи и здрави и много щастливи.Нека 2021г. да бъде мирна, здрава и щастлива“, заяви развълнувано старшата сестра на Спешно отделение Ангелина Сотирова.

300 картички, изработени с много любов, в които децата са вложили сърцата си, добротата си и безграничната си надежда, бяха дарени на работещите в различните отделения на МБАЛ-Пазарджик.

„Благодарим им от сърце, че ни усмихнаха! – казват от болницата. Благодарим им за подкрепата и признанието! Благодарим им, че сгряват сърцата на медиците в тежките моменти на техните дежурства. Благодарим им за силите и надеждата, които ни вдъхват!

Весели празници, мили деца! Нека дядо Коледа ви донесе най-желаните подаръци! Нека домовете ви са пълни с любов, топлина и уют! Пожелаваме ви много щастие!”

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите парламентарни избори?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички