Регионът

Кметът Младенов се срещна с децата сираци в навечерието на Коледа

  19.12.2020 11:39             
Кметът Младенов се срещна с децата сираци в навечерието на Коледа

ПЕЩЕРА. Благотворителна среща на децата сираци от общината се проведе под патронажа на кмета Йордан Младенов. В  залата на ХГ „Проф. Веселин Стайков“ градоначалникът се срещна с  деца, които са загубили родител.

Поредната кампания отново бе подкрепена от „Биовет“ АД, ВП ,,Брандс интернешънъл“ и ,,Делчев инженеринг“, които отвориха сърцата си, за да подарят вълшебни преживявания.

Освен финансовата помощ, децата от общината получиха с много обич послания за здраве и повече радост с изпълнения на песни, поднесени от децата от Центъра за подкрепа на личностното развитие-ОДК Пещера  с ръководител Здравко Мандаджиев.

 „Благотворителността е символ на най- висшите човешки качества- милосърдието и добротата. По този начин ние общуваме градивно. Сплотяваме усилия за да преодолеем трудностите в живота и заедно продължаваме напред. И нека не забравяме, българинът помага на свои, и на чужди. А ние сме едно- и в добро и в зло.“, сподели кметът Младенов. Той пожела на пещерските деца здрава и успешна Коледа и Нова година и заръча „никога да не забравяме, че сме родени и замислени да бъдем човеци.“

С този жест Община Пещера успя да направи Коледата  на децата по-красива, доволни са от стореното добро в общинската администрация.

 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите парламентарни избори?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички