Пазарджик

Доброволците празнуват на 5 декември, БЧК-Пазарджик ги поздравява

  04.12.2020 08:06             
Доброволците празнуват на 5 декември, БЧК-Пазарджик ги поздравява

На 5 декември 1985 година за първи път по инициатива на ООН се чества Деня на доброволеца, когато световната организация кани правителствени и неправителствени организации да кажат „БЛАГОДАРЯ” на доброволците и да дадат гласност на дейността им.

Международният ден на доброволеца е чудесен момент да изкажем освен благодарност и заслужено признание  към всички наши доброволци, които подкрепиха през годината хората имащи нужда от помощ и съчувствие в тежък за тях момент, заяви по този повод директорът на БЧК-Пзарджик Живко Дишков. Пожелаваме им много здраве, сили и вдъхновение за успешна реализация в тяхната хуманна и благородна дейност.   Специално искам да изразя своята и на ръководството на БЧК благодарност към младите хора, защото те са потенциал не само на  организацията, а най-вече на България с придобитите знания и подготовка свързана с развитие на капацитет  за ограничаване на въздействията и пораженията върху хората в кризисни ситуации.”

В БЧК знаят, че доброволците не остават безучастни към хора изпаднали в нужда. Те вярват, че протегната ръка може да променя съдби и да докосва животи.

„Светът през 2020 г. бе белязан от пандемията COVID – 19. Той постави целия свят пред изключителни трудности – както населението, така и различните сектори на социално-икономическия живот – здравеопазване, икономика, образование и много, много други. По целия свят организацията работи в среда, която става все по-разнородна, разединена и непредвидима. От името на БЧК Пазарджик пожелавам на всички спокойно и щастливо посрещане на коледните и новогодишни празници”, каза още Живко Дишков.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички