Понеделник, 18 Яну 2021
 
Други

Адвокат Лулчев с правосъден Оскар

  27.11.2020 07:40             
Адвокат Лулчев с правосъден Оскар

СОФИЯ. Пазарджишкият адвокат Иво Лулчев бе номиниран за адвокат „про боно” в България и спечели в тази категория. Снощи в хотел „Маринела” най-добрите юристи бяха удостоени с Националните правосъдни награди, включително и адвокат Лулчев. Наградите се връчват традиционно в края на всяка година. Организатор на събитието е телевизионната водеща и автор на предаването „Темида – цената на истината” по телевизия Евроком - Нина-Никол Хамилтън. 

Адвокат Иво Лулчев бе награден в категорията „Про Боно адвокат” за 2020 година. Името му се свързва с безвъзмездните юридически услуги, които той от години оказва на търсещи правата си граждани от името на „Федерация на потребителите в България”. Сега в столицата той продължава да помага на попаднали под ударите на държавни и частни монополни дружества, колекторски фирми, частни съдебни изпълнители, вече като главен юрист на Федерацията.

"С голямо уважение към организаторите благодаря за присъдената ми награда. Тя е признание за 30-годишния труд на всички мои колеги, дали своя принос за защита правата и законовите интереси на потребителите, които консултираме във федерацията. Емил Георгиев, Ивета Минкова, юристи и експерти ни научиха как да се борим успешно с монополите… Тази награда ще ни даде не само по-голям хъс, но и ще ни направи все по-непримирими по проблемите за българския потребител", заяви адвокат Иво Лулчев.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65
Всички