Понеделник, 26 Апр 2021
 
Пазарджик

Кметът Попов: Цялата ни общност уважава това, че правите града ни по-красив!

  18.11.2020 14:48             
Кметът Попов: Цялата ни общност уважава това, че правите града ни по-красив!

ПАЗАРДЖИК. Общинският кмет Тодор Попов връчи поредната грамота и подаръчен ваучер за материали и пособия за градината на живеещите на ул. „Панайот Волов“ 36, които се грижат за зеленината и за чистотата в междублоковото пространство.

„Тук съм поради една-единствена причина - да засвидетелствам своето отношение към вас, а заедно с това и да засвидетелствам уважението на цялата ни общност към тези наши съграждани, които правят така, че всяка една част от нашия град да изглежда по-красива, по-уютна и по-естетична. Поздравявам ви за усилията, които сте вложили в тази градинка. Тя не изглежда така от вчера, а от доста дълго време – всъщност, откакто благоустроихме този квартал, тази градинка е на това ниво благодарение на Вашите усилия“, заяви Тодор Попов пред живеещите на ул. „П. Волов“ 36 в Пазарджик.

Освен грамота, Попов връчи и подаръчен ваучер на стойност 200 лева на живеещите на „Панайот Волов“ с благодарност за проявената от тях инициатива в поддържането на чистотата и зеленината в пространството пред дома им.

„Ние, хората, обикновено съсредоточаваме своите усилия в това да направим дома ни чист и спретнат, а навън - все едно нямаме ангажименти. А всъщност, и по закон, а още повече и по морал имаме ангажимент. Приемете моите поздравления към Вас. Искам да заявя, че Вие сте моите хора и сте добър пример за останалите. Ние като администрация искаме да посочваме добрите примери и да показваме хубавите неща“, каза още кметът на Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички