Други Пазарджик

Д-р Иван Недков от „All Inclusive” е от Пазарджик

  15.11.2020 06:54             
Д-р Иван Недков от „All Inclusive” е от Пазарджик

Миналия петък в поредния епизод от телевизионния сериал „All Inclusive”, който се снима във Велинград, се появи пазарджишкият актьор и ръководител на Младежки театър „Приятели” към Младежкия дом Александър Братоев. Ето какво разказа той за участието си пред „Знаме”:

- В разгара на лятото, когато ангажиментите са най-малко, получих изненадващо обаждане от стар приятел, с когото се познавам от първите издания на фестивала „Океан от любов” в Пазарджик. Оказа се, че той вече е кастинг-режисьор и работи за някои филмови продукции. Предложи ми епизодична роля в популярния през последните месеци комедиен сериал на Нова телевизия „All Inclusive”. Ставаше дума за трагикомична сцена с участието на д-р Иван Недков –

лекар , който трябваше аз да изиграя

Не се колебах дълго и приех, защото предишното ми телевизионно участие е отпреди 2 години в драматична сцена от „Откраднат живот” - сезон 6. Получих текста и се уверих, че става дума за „забавна сцена с елементи на драма”. Веднага започнах да го уча, за да съм добре подготвен по време на снимките.

Организацията беше отлична. Вечерта преди снимачния ден ме взеха от Пазарджик със специален транспорт и ме

откараха във Велинград, за са се присъединя към екипа на продукцията

По пътя разменихме няколко думи с Петър Калчев, с когото се познаваме от НАТФИЗ. Почитателите на сериала го познават като Парушев. С нас пътуваше и симпатичен млад човек на име Чан Чунг - танцьор и хореограф от виетнамски произход, когото бяха поканили за ролята на инструктор по тай чи. По-късно се оказа, че с него ще сме съквартиранти за една вечер.

Бяхме настанени, както и целият екип, в един от луксозните хотели в СПА столицата. По план сцените с мое участие бяха планирани за следващия ден в 17 ч. До този час имах възможност да се възползвам от хубавото време и

благотворната минерална вода

в басейна. Нощувката и храненето в ресторанта бяха за сметка на продукцията, разбира се. Така че този ден си беше действително изцяло all inclusive.

Снимките минаха нормално, нямаше сериозни затруднения, макар че в сцените с мен имаше доста участници. Малко преди началото се изсипа солидно количество дъжд и постави снимките под въпрос, но режисьорът твърдо каза, че сцените ще бъдат заснети. Така и стана. Всичко беше по реда си: гардероб, грим, репетиция на текста с колегите

 С Елена Атанасова, която играе Марияна, също се познаваме от НАТФИЗ. Не се бяхме виждали с години и се зарадвахме на срещата. С Нели Монеджикова (Евдокия) и София Маринкова (Елена) се запознах там. Но за мен

най-незабравимото запознанство беше с легендата на българското кино Антон Радичев,

когото до този момент само бях гледал на сцена и екран.

По-рано през деня обядвах с момчето от Виетнам и една от най - атрактивните актриси в сериала - Елени Декидис, която изпълнява ролята на Елица.

Снимките бяха дълги и сложни, но в крайна сметка всичко мина благополучно. Режисьорът Боя Харизанова беше доволна и сложи край на снимачния ден. Шофьорът на линейката, без да се бави, даде газ и се отправи към болницата, от която беше наета. Аз си събрах багажа, подписах документите и се сбогувах с колегите. Пожелахме си скоро да се видим отново на снимачната площадка. Кой знае..?? Дано!

Катя ФИЛИПОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички