Пазарджик

Тодор Попов: Стимулираме добрият пример и сме убедени, че физическата среда променя манталитета на хората

  10.11.2020 16:38             
Тодор Попов: Стимулираме добрият пример и сме убедени, че физическата среда променя манталитета на хората

 

Кметът на Пазарджик Тодор Попов лично връчи грамота и подаръчен ваучер на живущите на ул. „Климент Охридски“ № 20. Те са първите наградени в конкурса за най-поддържани междублокови пространства „Зелен рай“, който е част от програмата за поощрение на Община Пазарджик  “Граждански импулс”.

„Днес връчвам стимул на хора, които години наред надграждат това, което правят. Междублоковите пространства и пространствата пред техните жилищни сгради изглеждат както всички ние искаме – подредени, чисти, уютни, спретнати и красиви. Градинката им е едно прекрасно кътче в този квартал. Тук живеят само три домакинства и искам да апелирам към всички други, които живеят в големите блокове наоколо – нека вземат добрия пример. Ние ценим този пример, затова и им връчваме това признание“, каза кметът на Пазарджик Тодор Попов.

Ваучерът е на стойност 200 лв и с него могат да бъдат закупени пособия за поддръжка на градината.

„Ние сме последователни в това да подобряваме физическата среда и сме убедени, че това влияе на манталитета на хората, това влияе на светоусещането. Пожелавам Ви да сте все така здрави и да запазите чувството за естетика, което имате. Колкото повече хора като вас, толкова повече градът ни ще изглежда  хубав и приветлив!“ , заяви още кметът.

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички