Крими

Иззеха 4,5 тона джибри и незаконен казан за ракия от дядо

  06.11.2020 12:16             
Иззеха 4,5 тона джибри и незаконен казан за ракия от дядо

Дядо кътал 4,5 тона джибри за незаконен казан за ракия, но бе осветен от полицията. В сряда екипи на сектора инспектирали имот, обитаван от 78-годишния С.В. от Белово. Така в къщата и прилежащите стопански постройки полицаите открили незаконна инсталация за дестилация на алкохол. Намерени са още 4 480 литра суровина за приготвяне на алкохолен дестилат и близо 100 литра с ракия, разпределена в различни пластмасови туби. На местопроизшествието е извършен оглед, спрямо възрастния беловец е образувано полицейско производство.

Вчера пък служители от сектора извършили проверка в магазин за продажба на чанти и аксесоари. Търговския обект бил стопанисван от 44-годишната П.Б. от Благоевград. Вътре били открити чанти, колани, портфейли носещи логото на известни марки. Оказало се, че с тях се търгува без разрешението на притежателите на изключителните права за въпросните марки. Иззети са общо 81 артикула, а по случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на прокуратурата.

На територията на цялата област се провеждат засилени проверки от служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик, поясняватот дирекцията.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ ПРИ НЕЯ НА СИМВОЛИЧЕН НАЕМ, НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ, А ЗА КОМПАНИЯ. 0884 223 113

ПРОДАВАМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА, ЦЕНТЪР, 0878 312 415
Всички