Спорт

Четири златни отборни купи за СК ”Шампион” от четири възможни!

  21.07.2020 19:15             
Четири златни отборни купи за СК ”Шампион” от четири възможни!

ВАРНА. Четири отборни шампионски купи плюс бронз за петобойците на СК”Шампион” от провелото се Държавно първенство по модерен петобой в морската столица. Въпреки проблемите в подготовката на спортистите след пандемията шампионите спечелиха всички златни отборни купи във възрастите под 19 години на четирибой и под 17 на трибой.

Клубното ръководство поздравява всички състезатели, които с много воля и упоритост успяха да докажат, че  са най-добрите отбори в страната в тези възрасти.

В индивидуалното класиране  Любомир Германов запази позициите си от миналата година и се класира на 1-во място до 17 години и на 2-ро място при 19- годишните. Виктория Стойнова спечели две вицешампионски титли в двете възрасти. Тя показа резултат на комбинираната дисциплина с 23 секунди по-бързо от действащата световна шампионка. Емил Грозданов се класира на 2 място при 17-годишните. Отлични резултати показаха Радослав Христов, който остана на крачка от бронзов медал в четирибоя,както и Михаела Зонова, която спечели  фехтовката при девойките.

В оспорвани стартове девойките на „Шампион” в състав Виктория Стойнова, Виктория Пенева и Михаела Зонова спечелиха златото в оспорвана битка с отбора на НСА. На най-високото стъпало се качиха и Радослав Христов, Любомир Германов и Емил Грозданов.

В до 17 години отново злато спечелиха Виктория Стойнова, Виктория Пенева и дебютантката Теодора Маринова. В същата възраст момчетата в състав Емил Грозданов,Ангел Франгов и Радослав Христов отново бяха златни, а вторият отбор в състав Александър Тодоров, Любомир Германов и Георги Рангелов се класираха на 3-то място. Похвала заслужават и дебютантите Васил Топалов, Стилян Христов, Мария Лазарова, Димитър Божурин, Лъчезара-Вероника Генова и Ивон Ханджийска, които за първи път участваха наравно с големите , за да трупат опит.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички