До 1 месец местят в центъра «Социално подпомагане»

  24.04.2020 09:47             
До 1 месец местят в центъра «Социално подпомагане»

 

ПЕЩЕРА. „Дирекция «Социално подпомагане» в Пещера ползва част от общински имот ул. «Симон Налбант» № 8. Поради изтичане на десет годишния срок на договора и с оглед по-доброто организиране на дейността на Дирекцията, предлагам Общински съвет- Пещера да предостави за ползване нов имот в който тя да се осъществява дейността си“, каза кметът Йордан Младенов.В мотивите си той изтъква, че по този начин цели предоставяне на качествени административни услуги на потребителите и осигуряването на достъпна среда за хора в неравностойно положение.

Новото помещение ще бъде в центъра на града на първи етаж в сградата на бившия АПК. Младенов е разговарял по темата с министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, която е обещала 20 000 лева за ремонт на новата придобивка.

„Предвиждам да се направи ново осветление в сградата. Кабинетите ще бъдат освежени и пригодени за качествено административно обслужване на гражданите. Ще монтираме парапети на съществуващата рампа за да бъде осигурен пълен достъп за хора с увреждания. Предвижда се прилежащото пространство да бъде облагородено“, допълва кметът.

След преместването, в една сграда ще работят службите на Бюрото по труда, Кризисния център и Социално подпомагане. Сградата е в близост до всички други административни учреждения и банкови институции, което ще бъде значително улеснение за техните ползватели.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички