Крими

Полицейският бюлетин на 20 ноември 2020 г.

  20.11.2020 11:33             
Полицейският бюлетин на 20 ноември 2020 г.

Един е сериозно пострадал при пътно-транспортно произшествие на пътя Пазарджик-Пловдив. Както вчера съобщихме сигнал за случилото се бил подаден около 13.50ч. Катастрофата е станала в близост до кръгово кръстовище на разклона за гр.Стамболийски, на границата между пловдивска и пазарджишка области. За това първи на мястото пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ от Пловдив. По първоначални данни 69-годишният С.П. от пазарджишкото село Добровница предприел маневра за изпреварване с лекия си автомобил «Мазда». Така той се блъснал в насрещно движещ се «Мерцедес», а от там леката кола се отклонила от пътя си и се ударила последователно в бус «Форд», в предпазната мантинела и в «Ауди». Линейка на «Спешна помощ» е транспортиала С.П. от УМБАЛ «Свети Георги», където е настанен с фрактура на шията.  Съпругата му Х.П.- 67г. е с фрактура на ръката, но след като е била обработена в болница е оставена на домашно лечение. Екипи на сектор «Пътна полиция» при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пазарджик са запазили местопроизшествието е са извършили оглед. По случая се води досъдебно производство.

 

Двама са задържани за притежание на наркотици от служители на РУ-Велинград. Вчера служители на полицейското управление в курортния град провели акция по противодействие на притежанието и разпространението на дрога. Пръв в полезрението им попаднал А.И.- 21г. от гр.Мартен. В жилище обитавано от младия мъж криминалистите открили малко над 6 грама суха листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. По време на претърсването е открита и електронна везна.

Малко по-късно последвала проверка на жилище, обитавано от велинградчанина Г.Д.-19г. Тук полицаите се натъкнали на около 313 грама  суха марихуана и също на електронна везна. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в ареста на управлението. Спрямо тях се водят полицейски производства под наблюдението на прокуратурата.

 

Извършител на кражба от хипермаркет е установен и задържан от служители на сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОДМВР-Пазарджик. Преди няколко дни била депоцирана жалба за извършена кражба на електрически винтоверт от хипермаркет в областния град. При проведеното разследване на служители от сектора се оказало, че автор на посегателството е 19-годишният Г.Г. от село Куртово Конаре, общ.Стамболийски. Открит е откраднатия инструмент, а по случая се води преписка.  

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Ако ще се ваксинирате, каква ваксина бихте избрали?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички