Крими

Полицейският бюлетин на 9 ноември 2020г.

  09.11.2020 11:42             
Полицейският бюлетин на 9 ноември 2020г.

Четирима са водачите задържани в арестите на полицейските управления в областта през уикенда. На улица в Панагюрище автопатрул на полицейското управления в средногорския град извършил проверка на лек автомобил „Опел“. Водачът му панагюрецът Д.М.- 32г. представил пред униформените шофьорска книжка издадена от Полша. Не след дълго обаче полицаите установили, че документът е неистински. Велинградчанинът Д.Б.-54г. и пещерците Б.Ц.- 21г. и М.Ч.-36г. били зад волана на автомобилите си съответно с 2.22, 2.86 и 1.52 промила. Те са задържани за срок от 24 часа, а спрямо тях се водят бързи производства.

 

Продължават проверките за незаконен добив, съхранение или транспортиране на дървесина. Вчера в РУ-Велинград бил получен сигнал от екип на Регионалната дирекция по горите в Пазарджик. Лесничеите засекли на улица във Велинград две каруци натоварени с дърва за огрев. На мястото или изпратени и полицейски служители, които установили, че водачите на конските впрягове били С.Ч.- 63г. и А.А-68г., и двамата от велинградския квартал „Анезица“. Мъжете транспортирали близо 4 кубика незаконно добита дървесина. Спрямо тях са образувани бързи производства, каруците и дървата са иззети.    

 

  На 10 сигнала са реагирали огнеборците областта за времето от петък до днес. В събота вечерта екипи на противопожарния участък в Септември и Районната служба в Белово са се отзовали на сигнали за горящ лек автомобил и стопанска постройка, собственост на двама жители на септемврийското село Карабунар. Били изпратени два противопожарни автомобила. Въпреки тяхната намеса стихията изпепелила напълно леката кола, а при другия случай били нанесени сериозни щети по стопанската постройка състояща се от няколко фургона, бали със слама, зърно, пръскачка. Точният размер нанесени от пожарите щети е в процес на изясняване. И на двете местопроизшествия са извършени огледи от дежурна група при РУ-Септември. Пожар е възникнал и в лесичовското село Церово. По първоначални данни огънят тръгнал от постройка обособена като барбекю. Към мястото били насочени два противопожарни автомобила и екип огнеборци от дежурната смяна в РСПБЗН-Пазарджик. Няколко часа по-късно пожарът е потушен напълно, нанесени са щети по барбекюто, покривната конструкция и вътрешното обзавеждане на къщата до него. На местопроизшествието е извършен оглед от екипи на РУ-Пазарджик. В събота вечерта пожарникари от РСПБЗН-Пазарджик са гасили и възникнал пожар в апартамент в областния град. Произшествието било ликвидирано напълно половин час по-късно, но са нанесени щети в едно от помещенията. Според огнеборците причината за този пожар е в късо съединение.


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички