Други Пазарджик

Всички мачове на Хебър от новия сезон на Суперлигата налични в Winbet

  27.10.2020 14:19             
Всички мачове на Хебър от новия сезон на Суперлигата налични в Winbet

 

Пазарджик може да се похвали с много сериозни футболни традиции, но ако има спорт, за който този град е създаден и излъчва много сериозни таланти, това е волейболът. Не случайно сме чували, че в този град се раждат някои от световните величия и не случайно именно тук ще открием шампионите и заслужените носители на Купата на България през изминалия сезон. Тигрите със сигурност могат да се похвалят със сериозни успехи, особено след като тук ръководството взима най-добрите възможни решения.

Забелязваме наличието на сериозни амбиции и желание за защита на шампионската титла от миналата година. Тази година можем да забележим, че има лека промяна в правилата. На първо място всички отбори ще бъдат разделени на първа и втора осмица, а след това ще се изиграват срещи в 4 предварителни групи. Победителите ще се наредят в първата осмица, а губещите автоматично се нареждат във втората.

Нещо повече, не трябва да се изненадваме от факта, че към този момент отборът на Хебър може да се похвали с убедителни победи и сериозен разгром над своите противници. Октомврийските мачове започват с доста демонстрации, доказвайки, че атлетите на Пазарджик не са губили време в почивки, а постоянно са подобрявали играта. Единственият по-сериозен противник, който са срещнали до този момент е на Левски София, но дори и там са успели да грабнат убедителна победа с 3:2.

Във всички останали случаи можем да забележим, че волейболните изяви винаги завършват с поразяващи победи. Букмейкърите също са във възторг , а спортните залози в уин бет дават възможност на всеки почитател на този благороден спорт да постави своята прогноза за следващите изяви на любимия отбор. С оглед на случващото се до този момент, наистина ще е трудно да пропуснем срещите на пазарджишките тигри.

Промените в ръководството не трябва да ни изненадват, отборът привлече нов кондиционен треньор в лицето на Иван Христов и нов статистик - Айкут Айдън, Стоян Самунев е новият спортен-технически координатор. Виждаме подсилване на редиците с едно ново попълнение като разпределителят Иван Станев, но същевременно се запазват и някои от важните действащи лица, които отдавна са се наложили като име в отбора. Спас Байрев вече преподписа за новия сезон и е готов да предостави услугите си и за новия сезон. Не трябва да забравяме, че зад успехите се крият и тежки решения.

 Ето защо за тях отговаря Александър Иванов и като човек, който не прави компромиси в името на отбора и възходът, можем да видим, че е достатъчно адекватен и дава сериозни резултати. Стартът на сезона започва повече от обещаващо, но не трябва да забравяме, че Хебър може да се похвали с доста спонсори и това също не е изненада - отборът показва повече от добри резултати.

Не случайно забелязваме в медийното пространство, че останалите тимове винаги се стремят да гонят победа срещу Хебър, но мнозина не знаят, че залата в Пазарджик се превръща в крепост, която не се слави с особена гостоприемност. Сезонът тепърва започва, изискванията към тигрите са вече поставени и достатъчно високи, а феновете също нямат никакво намерение да се задоволят с нещо по-малко от още една купа в настоящия сезон. Все пак и Хебър вече са вдигнали достатъчно високо летвата.


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички