Четвъртък, 03 Дек 2020
 
Други Пазарджик

Всички мачове на Хебър от новия сезон на Суперлигата налични в Winbet

  27.10.2020 14:19             
Всички мачове на Хебър от новия сезон на Суперлигата налични в Winbet

 

Пазарджик може да се похвали с много сериозни футболни традиции, но ако има спорт, за който този град е създаден и излъчва много сериозни таланти, това е волейболът. Не случайно сме чували, че в този град се раждат някои от световните величия и не случайно именно тук ще открием шампионите и заслужените носители на Купата на България през изминалия сезон. Тигрите със сигурност могат да се похвалят със сериозни успехи, особено след като тук ръководството взима най-добрите възможни решения.

Забелязваме наличието на сериозни амбиции и желание за защита на шампионската титла от миналата година. Тази година можем да забележим, че има лека промяна в правилата. На първо място всички отбори ще бъдат разделени на първа и втора осмица, а след това ще се изиграват срещи в 4 предварителни групи. Победителите ще се наредят в първата осмица, а губещите автоматично се нареждат във втората.

Нещо повече, не трябва да се изненадваме от факта, че към този момент отборът на Хебър може да се похвали с убедителни победи и сериозен разгром над своите противници. Октомврийските мачове започват с доста демонстрации, доказвайки, че атлетите на Пазарджик не са губили време в почивки, а постоянно са подобрявали играта. Единственият по-сериозен противник, който са срещнали до този момент е на Левски София, но дори и там са успели да грабнат убедителна победа с 3:2.

Във всички останали случаи можем да забележим, че волейболните изяви винаги завършват с поразяващи победи. Букмейкърите също са във възторг , а спортните залози в уин бет дават възможност на всеки почитател на този благороден спорт да постави своята прогноза за следващите изяви на любимия отбор. С оглед на случващото се до този момент, наистина ще е трудно да пропуснем срещите на пазарджишките тигри.

Промените в ръководството не трябва да ни изненадват, отборът привлече нов кондиционен треньор в лицето на Иван Христов и нов статистик - Айкут Айдън, Стоян Самунев е новият спортен-технически координатор. Виждаме подсилване на редиците с едно ново попълнение като разпределителят Иван Станев, но същевременно се запазват и някои от важните действащи лица, които отдавна са се наложили като име в отбора. Спас Байрев вече преподписа за новия сезон и е готов да предостави услугите си и за новия сезон. Не трябва да забравяме, че зад успехите се крият и тежки решения.

 Ето защо за тях отговаря Александър Иванов и като човек, който не прави компромиси в името на отбора и възходът, можем да видим, че е достатъчно адекватен и дава сериозни резултати. Стартът на сезона започва повече от обещаващо, но не трябва да забравяме, че Хебър може да се похвали с доста спонсори и това също не е изненада - отборът показва повече от добри резултати.

Не случайно забелязваме в медийното пространство, че останалите тимове винаги се стремят да гонят победа срещу Хебър, но мнозина не знаят, че залата в Пазарджик се превръща в крепост, която не се слави с особена гостоприемност. Сезонът тепърва започва, изискванията към тигрите са вече поставени и достатъчно високи, а феновете също нямат никакво намерение да се задоволят с нещо по-малко от още една купа в настоящия сезон. Все пак и Хебър вече са вдигнали достатъчно високо летвата.


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663
Всички